Youtube
Youtube

YouTube İOS Uygulamasına Kaydırma Özelliği Getirdi

YouTube, videolar arasında olan geçişi daha rahat bir şekilde yapmak için İOS uygulamasını güncelleyerek akılı telefon kullananlar için ekranı sağa-sola kaydırarak videolar arasında geçişin rahat bir şekilde gerçekleşmesini sağladı.

Youtube

Popülerliğini tüm dünyaya yayan herkes tarafından kullanılan video içerik paylaşım yeri olan YT, İOS uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu hafta içerisinde tüm İOS kullanıcılarına güncellemenin gelmesi bekleniyor. Gelen bu özellik sayesinde tıpkı Instagramda hikâyelerde olduğu gibi YouTube kullanıcıları da videolar arasında geçiş yapabilecek.

Youtube

Güncellemeyi uygulayacak olan kullanıcılar, YT İOS uygulamasını açtıktan sonra bir video izlerken ekranı sağa kaydırarak bir sonra önerisi olan videoya geçiş yapabilecekler, eğer o videoyu beğenmeyip eskisine dönüş yapmak istiyorsanız sola çevirmeniz yeterli olacaktır. Bu özellik butonlara dokunmak yerine sizler için daha da kolaylık sağlayacaktır.

Teknolojinin gelişmesiyle beraber uygulamaları da hızlı kullanmaya başlıyoruz.  Sadece İOS değil tüm modellerde ve daha fazla uygulamada kaydırma özelliği sık olarak karşımıza çıkacaktır. Butonla erişim sağlanması, tam ekranlı telefonların yaygınlaşmasıyla bu sistem daha da ilerleyecektir.