youtube go 1

YouTube Go, Android Kullanıcıları İçin Yayınlandı!

Google’ın bir süredir hazırlıklarını yürüttüğü ve odağı performans olan mobil işletim sistemi Android Go için uygulamalarını da bu işletim sistemine uygun hale getirmeye başladı.

Kullanılan YouTube uygulaması ile karşılaştırıldığında daha hafif olan YouTube Go’nun beta testleri tamamlanarak Google Play Store üzerinden kullanıma sunuldu.
Her ne kadar teknoloji ileri gitse de dünya genelinde kullanılan ve performans olarak düşük olan cihazların kullanımı da azımsanacak kadar değil. Mevcut uygulamalar yeni cihazlara göre uyarlandığında; bu cihazlarda çeşitli sorunlar yaratabiliyor.

youtube go1

Google, bu durumun farkında olduğundan ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yakın zamanda Android Go işletim sistemini sunacak. Böylelikle düşük performanslı cihazlarında daha performanslı çalışmaları da sağlanmış olacak. Google’da bu konuda uygulamalarını yeni sunacağı Android Go işletim sistemine uygun hale getirmeye Yotube ile başladı.

Youtube Go Hangi Android Versiyonu İle Çalışır?

Android 4.1 Jellybean ve daha yeni Android sürümlerinde çalışan YouTube Go ile isteyen kullanıcıların videoları kaydedip daha sonra tekrar izleyebilmelerini sağlarken; bağlantı yolları ile de paylaşabilecek.