YouTube

YouTube, kullanıcılarının dört gözle beklediği iki özelliği kullanıma sundu

YouTube, izlenen videoların kayıt altına alınmamasını sağlayan Gizli Mod’u ve izleme zamanını kısıtlayan yeni özelliğini tanıttı.


Dünya üzerinde en çok tercih edilen video platformu olan YouTube, kullanıcılarının uzun süredir beklediği iki yeni özelliği kullanıma sunduğunu duyurdu. Bu özelliklerden ilki ‘çoğumuzun’ işine yarayacak olan Gizli Mod. Android işletim sistemi için kullanıma sunulan özellik, hesap ayarları üzerinden etkinleştiriliyor ve izlenilen, aranılan hiçbir videonun kaydedilmemesini sağlıyor. Elbette Gizli Mod yalnızca video platformunda çalışıyor. Yani tarayıcı geçmişinizden hangi videoların izlendiği hala görülebiliyor.

Youtube

Diğer özellik ise kendini kaptırıp saatlerce video izleyenlerin oldukça işine yarayacak. “Video izlemeye ara vermem gerektiğini hatırlat” ismiyle uygulamanın ayarlar kısmında bulabileceğiniz bu özellik, gün içerisinde 15 dakikadan 180 dakikaya kadar video izleme süresi belirlemenize yardımcı oluyor. Ekranda beliren bir bildirimle kullanıcılarını uyaran bu özellik de Android işletim sistemi için kullanıma sunuldu.

Kaynak