ekinbikepatrol3 1

Yerli Polis Bisikleti: Ekin Bike Patrol

Ülkemizdeki mühendislik şirketleri arasında yer alan Ekin Teknoloji, dünyanın ilk akıllı polis bisikleti olan Ekin Bike Patrol isimli bisikleti GITEX Fuarı’nda görücüye sundu ve herkesin beğenisini topladı.

Arap Yarımadası’nda bulunan Dubai’de GITEX Teknoloji Fuarı’nda dünyanın birçok ülkesinden gelen firmalar ürünlerini tanıttı. Bu ürünlerin arasında Ekin Bike Patrol isimli ilk yerli polis bisikletimiz en çok beğeni toplayan ürünlerden biri oldu.

Ekin Teknoloji 19 seneya aşkın güvenlik alanında çalışmakta olup, Ekin Bike Patrol’u Dubai Polisi’ne ait yerde görücüye sundu.

Aranan Taşıtları Tanıma Sistemine Sahip

İlk yerli üretimimiz olan bu polis bisikleti Ekin Bike Patrol’u diğer bisikletlerden ayıran birçok özelliği bulunmakta. Ekin Bike hareket ederken plakaları tanıma ve park ihlali yapanları tanıma gibi özellikleri bulunduruyor. Ayrıca bisikletin bu yeteneklere sahip olmasını sağlayan elektronik donanım çok kısa bir süre içinde başka yapılara entegre edilebiliyor.

Bisiklet devriye halindeyken görüş alanında olan tüm görüntüleri gerçek zamanlı olarak kaydedebiliyor ve aranan araçları görünce polis merkezine sinyal gönderebiliyor.

Tasarım yarışmalarında A Design ve Stevie Awards gibi ünlü yarışmalarda ödüller kazanan Ekin Bike, 12 Ekim’e kadar sergilenmeye devam edecek.