Nokia

Yeni Nokia Telefonları Tanıtıma Hazırlanıyor

Nokia, yeni bir açıklamayla gündeme geldi. Marka yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yeni seri akıllı telefonların geleceği duyuruldu. Yıl sonuna kadar yeni modellerin tanıtılması bekleniyor. İşte ilk detaylarla tanıtılacak yeni akıllı telefonlar hakkında bilgiler.

Hızlı bir geri dönüş yapan Nokia, HMD Global sonrasında birçok yeni akıllı telefon modeli duyurmuştu. Markanın duyurusunu yaptığı akıllı telefonlar hem Android özellikleri hem de Nokia adıyla ilgi toplamayı başarmıştı. Markanın geri dönüş yaptığı modeller olan Nokia 6,3 ve 5 telefonlarından hemen sonra, yeni modellerin geleceği açıklandı.

Teknoloji devinin yeniden akıllı telefon dünyasında kendisine yer bulmasına olanak sağlayan yeni modeller ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede satışa çıkmaya hazırlanırken, markadan yeni bir adım daha geleceği ortaya çıktı. Bu kez teknoloji devinin yeni seri akıllı telefonlar üreteceği ve üretilen yeni akıllı telefonlarında çok daha üstün özelliklere sahip olacağı belirtildi.

Nokia

Nokia Modelleri 2017 Yılı İçinde Geliyor

Bununla beraber yapılan açıklamaya göre yeni modellerin 2017 yılı bitmeden duyurulması bekleniyor. Doğrudan şirketin pazarlama müdürü Pekka Rantala tarafından yapılan açıklamada yeni modellerin 2017 yılı bitmeden birkaç modelin daha tanıtılacağı belirtildi. İlk etapta sadece orta segment telefonlar üreteceği düşünülse de markanın yıl sonuna doğru tanıtacağı modellerin üst segment akıllı telefonlar olması bekleniyor.

Özellikle beklenen modellerden biri olan Nokia 9’un bu konuda en başarılı akıllı telefonlardan biri olması ve Snapdragon 835 gibi amiral gemisi işlemcilerine sahip olması beklentiler arasında. Yapılan duyuru ne kadar geçerli olacak bilinmez ama yeni modelleri yıl tamamlanmadan görmek mümkün olacak. Üstelik bu yeni modellerinde ülkemizde satışa çıkması bekleniyor. Yeni modeller ne kadar başarılı olur bilinmez ama markanın artık geri döndüğünü net bir şekilde söyleyebiliriz.