nokia 8 1

Yeni Nokia 8 Sızıntıları Akıllı Telefonu Gösteriyor

İngiltere’de artık siparişe çıkan Nokia 3 ahize Android destekli Nokia markalı akıllı HMD Global’in sunumu devam ediyor. Bu telefonlar, özellikle Nokia 3, önceki akıllı telefon nesilleriyle Nokia’ya akın eden düşük fiyatlı, yüksek işlevsellikli kalabalığın ilgisini çekecek.

Yakışıklı olarak piyasaya sunulacak olan Nokia 8 , bekleme modunda bir Snapdragon 835 sistem-on-chip, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama kapasitesiyle bir microSD ile desteklenebileceği beklentisi var. kartı. Ahizenin arka tarafında, muhtemelen Zeiss ve yakın zamanda HMD ile ortaklığı yapılan çift ​​kamera sistemi de olacak.

baidu nokia8 leak

Nokia 8’in en yeni görünümü, sızdırılmış bazı basın müsabakaları ya da bir çevrimiçi mağazadaki hatalı bir listeden gelmiyor; bunun yerine , Baidu forumları aracılığıyla geliyor ( SuomiMobili’nin raporları ). İşaretler ve sızdırılmış tasarımlar gibi dikkat çekici derecede dikkat çeken Nokia 8’in altın renkli bir versiyonu bir kullanıcının elinde görülüyor.

Görsel birçok detayı ortaya çıkarıyor!

Resimler, kenarlarında kavisli ekran camı, arkada yumuşak bir eğri ve daha önce belirtilen çift kamera lensi bulunan daha sonraki Nokia Windows Phone telefon modellerinin neredeyse rahatlatıcı stilini göstermektedir. Bu çekimlerde objektif ile flaş ünitesi arasındaki Zeiss markası açık değil. Android ana ekranını da görebilirsiniz, ancak HMD zaten tüm güvenlik güncellemelerini içeren Android’in ‘vanilya’ sürümünü kullanmayı taahhüt ettiğinden bu sürpriz olmamalı.