klavyeli android telefon 1

Yeni klavyeli Android telefon ön siparişe çıktı!

Klavyeli telefonların modası geçti mi? Hayır asıl moda şimdi başlıyor. F(x) Tec Pro 1 yeniden karşınıza geliyor. Klavyeli tasarımıyla karşımıza çıkan akıllı telefon ön siparişe çıktı.

Nokia 9000 ile sizlerinde bildiği gibi klavyeli telefonlar yükselişe geçerken, Android modasını takip eden dönemler de de dokunmatik ekranlar artık sıradanlaştı. F(x) Tec ise geçtiğimiz modayı canlandırmayı başardı.

F(x) Tec Pro 1 özellikleri ve fiyatı nedir?

F(x) Tec Pro 1 adındaki akıllı telefon 6 inçlik AMOLED ekranında 2160 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. Ekran kavisli ve oldukça agresif bir ekran-kasa oranına sahip. Snapdragon 835 yonga setinden gücünü alan akıllı telefon 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş. Arka kısımda 12MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera yer alırken ön kısımda da 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Kutudan Android 9.0 işletim sistemi ile çıkan telefonun mail gibi yatay ekranda kullanılabilen özel uygulamaları olacak. 3200mAh kapasiteli bataryaya sahip olan telefon için 649 Avro fiyat etiketi mevcut. Yeni amiral gemi telefonları ile yarışan bir fiyata sahip F(x) Tec Pro 1 modeli yaz aylarında sevkiyata başlayacak.