Yeni iPhone 8 sizintisi Onayli cikis tarihini gosteriyor

Yeni iPhone 8 sızıntısı ‘Onaylı’ çıkış tarihini gösteriyor!

iPhone 8 her şeyi değiştirerek geliyor. Yeni iPhone’a diğer iPhone’lar gibi bakılmayacak, bütün iPhone’lardan farklı çalışacak ve maliyeti öncekilerden daha yüksek olacak. Eğer sizde iPhone’a bağımlıysanız bir yeni ayrıntı daha: ne zaman tanıtılacak? Şimdi tanıtım tarihini biliyoruz…

Wall street Journal’a göre Tim Cook, 12 Eylül 2017 tarihinde iPhone 8’i eline alacak. Dow Jones’daki kaynaklar gösterilerek bu tarih şimdi teyit edildi.

Oldukça sıra dışı gelebilir hem kaynak hem de Dow Jones’ın Apple hakkında açıklamaları. Apple Kampüsün gerekçesiyle içerisinde bulundurduğu Steve Jobs tiyatrosunda lansmanı yapacak gibi duruyor. WSJ’nin henüz daha inşaasının bitmediği belirtelim.

Yeni iPhone 8 sızıntısı Onaylı çıkış tarihini gösteriyor1

Bu uzun yarışa sadece Steve Jobs katılmadı. iPhone 8’in üretim aşamasında yaşanan birçok sıkıntı henüz daha devam ediyor. Piyasaya sunulduktan sonra yeni telefonun stok durumu sınırlı olacak ve satışa belli bir rakam ile çıkacak. (12 Eylül’den 1-2 hafta sonra satışa çıkması bekleniyor.)

Elbette bu gecikme ve sıkıntıların asıl nedeni, Apple’ın dokunma tuşunu ekrana entegre etmesi oluyor. Şirketin bu hamlesi kullanıcıların arka ve ön kısım merakını daha fazla arttırdı. Cihazda güç tuşunun daha fazla büyüdüğü ve çift arka kameranın dikey konumlandırılması bir diğer yeniliklerden sadece birkaçı.

Birçok insanın konuştuğu konu ise iPhone 8’in fiyatı ne olacak? Aslında bu konuda çok fazla iddia ortada dönüyor. iPhone 7’den fazla olacağı iddia edilirken, bir yandan da düşük maliyetli olacağı söyleniliyor.