Yeni HTC U11 guncellemesi Bluetooth 5.0 ve 60fps video kayit destegi sunuyor

Yeni HTC U11 güncellemesi Bluetooth 5.0 ve 60fps video kayıt desteği sunuyor

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde duyurusu yapılan ve ülkemizde satışa çıkan HTC U11 modeli amiral gemi yarışmasında Galaxy S8 gibi ciddi telefonlar karşısında bir rakip olarak görülüyor.

Qualcomm’un bulunduğumuz yıl içerisinde amiral gemilerinde kullanmış olduğu Snapdragon 835 işlemcisi ile güç kazanan ve ekran boyutunun 5.5 inç olarak gelmesi oldukça iyi görünüyor. HTC ise U11 modeli için yeni bir güncelleme daha dağıttı.

Yeni HTC U11 güncellemesi Bluetooth 5.0 ve 60fps video kayıt desteği sunuyor1

HTC U11 güncellemesi yenilik ve güvenlik sunuyor!

HTC Tayvan’ın sosyal ağ platformu olan Facebook hesabı üzerinden dağıtıma başladığı belirtilirken, yeni güncelleme HTC U11, 1080p Full HD çözünürlükte 60 fps video kayıt desteği artık sunuyor.

Bunla beraber Google’ın Ağustos ayı güvenlik yamalarını da kullanıcılara sunan yeni güncellemeyle birlikte, düşük tüketime rağmen çok iyi performans sunan Bluetooth 5.0 desteği geliyor.

Gelen yeni güncellemeyle beraber cihazın yan taraflarında sıkılma işlevi ile komutlar verebilmenize olanak sağlayan Edge Sense özelliği için bir yenilik maalesef yok. Güncellemenin boyutu ise henüz belli değilken ilk olarak Avrupa’da ve ardından diğer ülkelere yavaş yavaş dağıtılması bekleniyor.