BMW 8SeriesConcept 12 1

Yeni BMW 8 Tanıtıldı

18 yıllık aradan sonra son dönemlerde adından ve tasarımından oldukça bahsedilen ve merak uyandıran BMW 8’in tanıtımı yapıldı.

Son derece lüks otomobil kategorisinde yer alan BMW 8,  1999 yılında üretimi durdurulmuştu. Ancak dün İtalya da gerçekleşen Concorso d’Eleganza Villa d’Este etkinliğinde BMW 8 dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

bmw 8 iç

Gerek Çizgileri gerekse yeni consepti ile dikkatleri üzerine çeken BMW 8 için BMW Yönetim Kurulu Başkanı Harald Krüger de açıklamasında şu noktaları işaret etmiş.

“8 rakamı BMW için her zaman spor performansın ve münhasırlığın doruk noktasını temsil etmiştir. Yeni BMW 8 Serisi, keskin dinamikler ile modern, lüks tasarımın bir arada olabileceğini gösterecek. Lüks otomobil ailemizin genişlemesini sağlayacak BMW 8, lüks otomobil sınıfında da liderlik iddiamızı güçlendirecek bir araç olacak.”

BMW8 İç

Henüz üretim aşamasında olan BMW 8 , 2018 ocak ayında yollarda olacak. Fiyatı ile ilgili detaya sanıyoruz yine 2018 ocak ayında  düzenlenecek olan Daytone 24 Hours’da edinmiş olacağız.