Yeni bir video iPhone 8in siyah tasarimini gosteriyor1

Yeni bir video, iPhone 8’in siyah tasarımını gösteriyor

iPhone 8 için sızıntıların ve iddiaların bir türlü ardı arkası kesilmedi. Birçok kez görüntüleriyle karşımıza çıkan iPhone 8’in bu sefer siyah rengine ait kısa bir video internet ortamında paylaşıldı.

Detaylara göre iPhone 8‘in seri üretim aşamasında olmasından kaynaklı kaçak cihazları internet ortamında hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Cihazın daha önce bakır altın rengiyle sızıntıya uğradığını sizlere duyurmuştuk. Şimdi de 5 saniyelik bir video içerisinde iPhone 8’in ön ve arka kısmı görülüyor.

Yeni bir video iPhone 8in siyah tasarımını gösteriyor

Videoya bakıldığında aslında çok bir şey görülmüyor. iPhone 8’in siyah renkte nasıl durduğu hissediliyor ve daha fazla bilgiye ulaşmak zor gibi. Cihazın arka kısmında dikey konumlandırılan çift kamera yer alıyor. Apple fiziksel home tuşunu görünüşe göre çerçeveden kaldırmış durumda. Ayrıca ön kısımda sensörler ve ön kamera için çentikli bir alanın olduğu fark ediliyor. Videoda yer alan iPhone 8’in açılmadığı veya bir maket olduğundan bile şüpheliyiz.

Şimdilik detaylar bu kadarla sınırlı olurken, yorumlara baktığımızda bu cihazın bir kukla yani maket olacağı düşünülüyor.

https://youtu.be/Kxx-_5ElfU0