asus 1

Yeni Asus ZenBook S13 Duyuruldu!

CES 2019 yaklaşırken firmalar yavaş yavaş yerlerini almaya başladı. Asus ise dünyanın en ince çerçevesine sahip %97 ekran gövde oranı bulunan ZenBook S13’ü sergileyecek.

Asus‘a göre ZenBook S13, tüm dünyanın en ince çerçevesine sahip olacak. Bu bakımdan ekran/boyut oranı ise %97’ye kadar oluyor. Yeni cihaz ZenBook S13’te NVIDIA Geforce MX150 grafik işlemci 8. nesil dört çekirdekli Intel Core işlemci yer alıyor. Cihazda SSD hafızasını ise 1 TB’ye dek yükseltebilirsiniz. 50Wh batarya, 15 saate kadar ise kullanım sunan cihaz şimdiden  dikkatleri çekmiş durumda.

Cihazda bir tane standart USB 3.1, 2. nesil Type-A, iki tane de USB 3.1.2. Type-C giriş kısmı bulunmaktadır. Hatta 3.5 inçlik kombo ses girişi ve microSD kart giriş kısmı da dizüstü bilgisayarın özellikleri arasında bulunmaktadır.

ASUS ZenBook S13 GadgetMatch

S13, ince bir tasarıma sahip olmasına dayanaklı olan yapısı alıcıların dikkatini çekiyor. Alüminyumdan oluşan kasa, özel olarak hiç boş kısım kalmayacak şekilde ve hiçbir alan boşa kullanılmayacak şekilde üretimi yapılmıştır. 13.9 inçlik FHD NanoEdge ekrana sahip olan cihaz ordu dayanıklılık standart testinden de başarıyla geçmiştir.

Daha önce kullanılmamış bir renk üreten yeni ZenBook S13, ‘Ütopya Mavisi’ rengine de aynı zamanda sahiptir.