pubg güncelleme4

Yayınlanan PUBG Mobile Güncellemesi ile G36C ve Tukshai Oyuna Eklendi

Tencent Games, PUBG Mobile’a getirdiği güncelleme ile oyunun masaüstü versiyonunda zaten var olan G36C ve Tukshai silahlarını oyuna dahil etti.


Mobil oyun dünyasının beğenilen oyunu PUBG Mobile için 1.7 GB boyutunda yeni bir güncelleme yayınladı. 0.11.5 güncellemesi ile yeni silahlar, araçlar ve hava durumları oyuna eklendi. Gelen yenilikleri aşağıdaki listede bulabilirsiniz;

  • Vikendi haritasına Scar-L yerine G36C taarruz tüfeği eklendi. Silah, tıpkı M416 ve M16A4 gibi 5.56 mermiler kullanacak.
  • Tukshai ya da Auto-Rickshaw adlı üç tekerlekli araç; jeep, sedan ve minibüs yerine Sanhok haritasına eklendi.
  • Zombiler yeniden yapılandırıldı. Artık daha önce erişemedikleri bazı bölgelere erişebilecekler. Ayrıca maç içinde zaman zaman güçleri zayıflayacak.
  • Hazır mesajlara ‘ikmal aldım’ mesajı eklendi.
  • Erangel ve Miramar haritalarına dinamik hava durumu özelliği geldi. Böylece maç içinde güneşli, sisli, yağmurlu gibi farklı hava durumları ile karşılaşabileceksiniz.

Güncelleme Tencent’in resmi web sitesinde yayınlanmış durumda. Kısa süre sonra Play Store’da da yayınlanması bekleniyor. Tencent’in web sitesi üzerinden yayınladığı  güncellemeye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.