netflix reklam verme 1

Yakın Zamanda Netflix Reklam Yayınlayabilir

Netflix müşterileri, özellikle teklifin tamamen reklamsız olması nedeniyle, çok sayıda film ve dizinin yanı sıra akış hizmetini de takdir ediyorlar. Ancak çok geçmeden bu uygulama bitebilir. Endüstri uzmanları Netflix’in uzun vadede yüksek içerik maliyeti nedeniyle portalda reklam göstermekten kaçınamayacağına inanıyor.

Pek çok pazarlama uzmanı, er ya da geç, Netflix’in yayın portalına reklam ekleyeceğinden emin. Dijital İçerik NewFronts sektör etkinliği, YouTube ve JPMorgan dahil tanınmış şirketlerin yöneticilerine sahiptir. UM medya ajansından Joshua Lowcock’a göre, Netflix’in yüksek içerik maliyeti nedeniyle reklamcılığı düşünmesi gerekecek. Hem kendi kendine üretilen diziler hem de filmler ve lisans satın alımları, akış hizmetine çok para kazandırdı. Lowcock “Netflix’in sonsuza dek reklamsız olduğu bir dünya düşünemiyorum” dedi.

Netflix Reklam

Netflix: Alternatif Abonelik Modelleri Düşünülebilir

Netflix şu ana kadar sadece yüksek harcamalarını finanse etmek için aboneliklerden elde edilen gelire güveniyor. Zaman zaman akış hizmeti abonelik fiyatlarını artırmaktadır. Bununla birlikte, bir anketin yakın zamanda ortaya koyduğu gibi, müşteriler Netflix’in çok fazla abone kaybı korkusu olmadan ücretlerini yükseltmeye devam edeceği hizmetten çok memnunlar. Bir sınırla karşılaşırsanız, reklamlar devreye girebilir.

Ancak birçoğu için, içeriği reklam araları olmadan görüntülemek, geleneksel televizyona göre en büyük avantajlardan biridir. Başka bir anketin göstermiş olduğu gibi, Netflix gerçekten reklam verdiyse, birçok müşteri aboneliğini bile iptal eder. Bu nedenle, akış hizmetinin müşteri memnuniyetini sağlamak için hassas olması gerekir.