Xiaomi’nin Esrarengiz Yeni Modeli TENAA’da Ortaya Çıktı

Çinli Xiaomi’nin orta segment cihazları arasına girmeye hazırlanan yeni bir üye daha olacak.

Xiaomi giriş ve orta segment telefon serilerine yeni bir modeli daha dahil etmeye hazırlanıyor. M1803E6E model numarasına sahip cihaz TENAA’da ortaya çıkarıldı.

Xiaomi’nin TENAA dosyalarında görünen esrarengiz modelinin teknik özellikleri ve detaylarını incelendiğimizde giriş veya orta segment serilerinden hangisine dahil edileceğini tahmin etmek oldukça zor.

5.99 inç ekran boyutuna sahip M1803 model numarası ile görünen cihazda, 18:9 ekran oranı ve 720P çözünürlük olacak. 3000mAh batarya kapasitesi ile sunulacak olan cihaz ilk bakışta Redmi Note serisine dahil edileceği düşünülmesine neden olsa da bu batarya gücü ile bu seriden ayrıştırılmasına neden olabilir.

2GB RAM, 16GB depolama alanı, 3GB RAM ile 32GB depolama alanı ve 4GB RAM ile birlikte 64GB dahili depolama alanı bulunduran üç farklı varyant ile kullanıcılara sunulacak olan Esrarengiz cihaz 160.7 x 77.3 x 8.1mm boyutunda 170 gram ağırlığında olacak.

Cihazın gücünü 2GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemci sağlayacak. Arka bölümde ise çift ana kamera bulunacak. 12MP çözünürlüğe sahip bu kameralara ek olarak ön yüzde ise selfie kamerası bulunuyor ancak bununla ilgili bir bilgi maalesef bulunmuyor.