xiaomi miui 10 icin karanlik mod ozelligi shiftdelete 2 1

Xiaomi MIUI 10 ile karanlık moda kavuşuyor!

Çinli akıllı telefon üretici Xiaomi, kullanıcıların isteklerine göre hareket ediyor ve MIUI 10 Global Beta ROM kullanıcılarına sistem uygulamalarında kullanabileceği karanlık mod özelliğini kullanıcılara getirdi.

Kullanım rahatlığı açısından uygulamalarda kullanabileceğin karanlık mod özelliği tercih edilmektedir. Bu özellik sayesinde güç tasarrufu bakımından da avantaj sağlayacak bir özellik olduğunu belirtelim.

Xiaomi, en son güncellemesi olan MIUI 10 Global Beta ile beraber Rehber, Telefon, Galeri, Hesap Makinesi, Mesajlaşma, Ekran kaydedici, Notlar ve Güncelleyici gibi başlıca olan uygulamalara karanlık mod özelliği sunulacak.

1542170307089 1024x923

Şimdilik sadece yukarıda olan uygulamalara, son kullanılan uygulamalara ve bazı ayarlar menüsünde olan uygulamalara bu özellik getirilecek. Karanlık mod özelliğine sahip olan uygulamalar Xiaomi’nin sistemin çoğuna sahip olacak bir mod da aynı zamanda geliştirebilir.

Beta güncellemesi 15 Şubat tarihinden itibaren kullanıcılara sunulacak. v9.2.14 güncellemesi ile MIUI 10 Global Beta ROM kullanıcılara karanlık modu sunacak. Eski modeller (Mi4, Mi5 ve Redmi Note 3 Pro) gelen sistem uygulamasında karanlık mod güncellemesini almayacağını da belirtmiş olalım.