Xiaomi Mi Smart RearView 1 1

Xiaomi Mi Smart Akıllı Dikiz Aynası Tanıtıldı!

Xiaomi’den teknoloji dünyasının ve özellikle otomobil kullanıcılarının dikkatini çekecek yenilikçi bir ürün tanıtımı geldi. Dikiz aynalarını sadece arka tarafı görmek için kullanılırken; Mi Smart RearView size aracın etrafında olup biteni de gösteriyor.

Xiaomi’nin Akıllı dikiz aynası Mi Smart RearView’in kompak bir tasarım ve özelliklere sahip olması oldukça beğeni kazanmasına neden oldu.

6.86 inç boyutunda 1280x480p dokunmatik bir ekrana sahip olan akıllı dikiz aynası, aerospace alüminyum malzeme ve sadece siyah renk seçeneğine sahip olan dikiz aynasında, az ışıklı ortamlarda dahi çalışabilen Sony IMX291 model kameraya sahip. Ön ve arka taraf için kayıt gerçekleştirebilen dikiz aynası, hem kendi üzerinden hemde mobil uygulaması üzerinden bu görüntüleri sizinle paylaşabiliyor.

Xiaomi Mi Smart RearView

Artık standart hale gelmeye başlayan sesli komut özelliklerinin yanında, İleri Çarpışma Uyarısı (FCW), Önceden Araç Çalıştırma (PVS) ve Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) gibi asistanı hizmetlerini (ADAS) sağlayan Mi Smart RearView, 3 Nisan’da yaklaşık olarak 160 Dolar seviyesi ile satışa sunulacak.