mi mix 660x371 1

Xiaomi Mi Mix’in yenisi yolda!

Geçtiğimiz yıl tam anlamıyla çerçevesiz bir telefon olarak görülen Xiaomi Mi Mix’i tanıtan Xiaomi, çıkarmış olduğu cihazıyla beraber çok fazla beğeni kazanarak ciddi satış rakamlarına ulaştı.

 

Fakat Xiaomi yakaladığı başarıyı kimseye yedirmek istemediği bir kez daha göstermiş oldu. Markanın bu yıl içerisinde piyasaya sunması beklenen yeni model Xiaomi Mi Mix için çalışmalara başladığı öğrenildi.

 
Xiaomi CEO’su Lei Jun’ın aktardığı bilgilere göre Xiaomi Mi Mix 2 için ciddi bir şekilde mesainin başladığı öğrenildi. Gelen bilgilere göre yeni telefonda da Philippe Starck imzası yer alacak.

 

Xiaomi’nin bu telefon üzerinde sınırları çok daha fazla zorlayacağı düşünülüyor. Şuan hazırda olan modelin ekran ve gözde oranı yüzde 91.3 olarak görülüyor. Xiaomi ise bu oranı yeni model ile 93 seviyesine çıkaracak gibi duruyor. Şuan Xiaomi Mi Mix’in çerçeveleri neredeyse görünmüyor. Ancak alt kısımda küçük bile olsa bir boşluğun oduğu görülüyor. Bu bakımdan yeni modelde bu boşluğunda daha az bir seviyeye çekileceği tahmin ediliyor. Gerçek ismi henüz açıklanmayan cihazın Xiaomi Mi Mix 2 olacağı veya başka bir isimle geleceği hakkında net bir bilgi yok.

 

2017 yılı içerisinde Xiaomi çerçevesiz ekrana sahip cihazında daha fazla iddialı olmak zorundayken, rakiplerine karşı yapacağı yeniliklerde çok önemli. aynı şekilde iPhone 8 veya yeni iPhone’un ekran gövde oranının yüzde 95’e yakın olacağı tahmin ediliyor. Bakalım son durum ne olacak?