Xiaomi Mi Mix 2 Resmi olarak 11 Eylulde Tanitilacak1

Xiaomi Mi Mix 2 Resmi olarak 11 Eylül’de Tanıtılacak!

Xiaomi resmi Weibo hesabı üzerinden 11 Eylül’de Xiaomi Mi Mix 2’yi tanıtacak bir etkinlik düzenleyeceğini onayladı.

Mi Mix 2’nin aşağıda yer alan tanıtım posterine göre tam ekran 2.0 ile geldiğini gösteriyor. Tanıtım günü ise 11 Eylül’de Beijing University of Technology Gymnasium’da gerçekleşecek. Söylentilere bakıldığında, Apple’ın çıkması beklenen iPhone 8’in yanı sıra, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus’ın da 12 Eylül’de tanıtılacağı açıklandı. Bu bakımdan Xiaomi’nin Mi Mix 2’si tam olarak iPhone 8 için net bir rakip olarak geleceğini işaret ediyor.

Akıllı telefonun görüntüsü, orijinal Mi Mix’ten çok daha yüksek bir ekran – gövde oranına sahip. Fransız tasarımcı olan Philippe Stack, Xiaomi Mi Mix’i tasarlamak adına Xiaomi ile beraber çalışmıştı. Starck ve Xiaomi’nin Mi Mix 2’yi tasarlamak için işbirliği yapacağı hakkında birçok iddia gelmişti. Starck, ay başlarında çıkması beklenen Mi Mix 2’nin akıllarda yer alan tasarımını ufak bir video ile alt üst etmiş durumda. Görünüşe göre Mi Mix 2’de yüzde 95’lik bir ekran gövde oranı olacak.

Mi Mix’in 6.4 inç’lik bir ekranı vardı. İddialara göre Mi Mix 2’de ise 6 inç bir ekran yer alacak ve beraberinde 18:9 oranı korunacak. Seramik bir gövdeyle bu sefer gelmeyebilir, fakat Çin merkezli üretici seri üretim adına metal gövdeyi seçebilir. Xiaomi Mi Mix 2’de ayrıca 3D yüz tanıma özelliği de olacak.

Mi Mix 2 söylentilerine bakıldığında Snapdragon 85 yongaseti ile güçlendirildiği görülüyor. MIUI 9 cildine sahip ve kutusundan Android 7.1.1 ile çıkarken bataryası ise 3.400 mAh olarak belirtiliyor.

Tüm bunların yanı sıra, 6GB RAM ve 128GB depolama alanıyla gelen Mi Mix 2’nin 600+ dolar ile satışa çıkacağı iddia ediliyor. 8GB RAM ve 256GB modeli ise 750+ dolar ile satışa çıkacak.

Xiaomi Mi Mix 2 Resmi olarak 11 Eylülde Tanıtılacak