Xiaomi Mi MiX 2

Xiaomi Mi MiX 2 için İlk Çıkış bilgileri Gelmeye Başladı

Tasarımlarıyla bir adım öne çıkan Xiaomi Mi MiX serisi akıllı telefonlar, satış rakamlarında da bir hayli yüksek rakamlara ulaşmayı başarmıştı. Çerçevesiz tasarımın öncülerinden biri olan Xiaomi’nin, şimdiki adımının ise Xiaomi Mi MiX 2 serisi olduğu konuşuluyor. Peki Xiaomi Mi MiX 2 hakkında gelen son bilgiler neler? İşte detaylar.

Xiaomi, tüm teknik detayları çıkardığınız zaman tasarım konusunda akıllı telefon aleminin en iyi markalarından biri olarak değerlendiriliyor. Çerçevesiz olarak adlandırdığımız telefonların öncülerinden biri olarak gösterilen Xiaomi’nin elde ettiği bu başarı yeni serilerinin de yakından takip edildiği de biliniyor.

Markanın takip edilen modellerinden birisi de Xiaomi Mi MiX modeli. Aslında seri olarak takip edilen Xiaomi Mi MiX modelinin ne zaman yenisinin geleceği ise bir hayli konuşuluyordu. Merakla beklenen yeni serinin şimdi ise 2.telefonu hakkında ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Daha öncede telefonlar için beklenen özellikler hakkında bilgiler vermiştik. Yeni telefon hakkında gelen ilk duyumlar neler? Xiaomi Mi MiX 2 nasıl bir model olacak?

Xiaomi Mi MiX 2

Xiaomi Mi MiX 2 Ne Zaman Geliyor?

Serinin devam edeceği ve yeni telefonun ne zaman geleceği de ilk iddialarla ortaya çıktı. Telefonların çıkış tarihinin konuşulmasının nedeni ise ilk serinin tasarımcısı olan Starck’ın yeniden Xiaomi ile yeni bir çalışmaya dahil olması. İddialara göre ünlü tasarımcının Xiaomi Mi MiX 2 modelinin tasarımı için telefonları geliştiren ekiple iletişime girdiği ve yeni seri akıllı telefonların tasarımları için önerilerde bulunduğu belirtiliyor. Hatta iddialara göre yeni Xiaomi Mi MiX 2 akıllı telefonlarının sene sonuna kadar gelebileceği de belirtiliyor.

Şu an için marka tarafından konu hakkında bir doğrulama mesajı gelmiş değil. Doğrulama mesajı gelmediği içinde konu hakkında net çıkış tarihi ve özellik iddiaları da verilmiş değil. Tasarım konusunda ise yeni modellerin yine çerçevesiz seriler olacağı ve ekran sisteminde de bir değişiklik yapılabileceği de belirtiliyor. Telefon hakkında detayların ise kısa süre sonra yavaş yavaş paylaşılması bekleniyor.