Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2 Akıllı Telefonları Çok İddialı Geliyor

Kısa süre önce Mi Max 6 serisi akıllı telefonlarını tanıtan Xiaomi, gerçekleştirdiği tanıtımdan sonra şimdi ise yeni amiral gemileri üzerinde çalışmalara başladı. Xiaomi Mi Mix 2 olarak adlandırılan yeni amiral gemisi akıllı telefonların özellikleri de ortaya çıkmaya başladı.

Akıllı telefonlarda teknik özellik detaylarında olduğu kadar tasarım detayları da önemli hale gelmeye başladı. Bu noktada teknik özellikler konusunda çok farklı özellikler sunmasa da tasarımlarıyla sektörde kendisine kalıcı bir yer bulmayı başaran markalardan birisi de Xiaomi oldu. Çinli teknoloji devlerinden biri olan Xiaomi çerçevesiz akıllı telefonları sektöre kazandıran markalardan biri olarak öne çıktı.

Tasarım konusunda yaptığı değişikliklerle kendisini sektöre kabul ettiren marka şimdilerde ise en çok takip edilen akıllı telefon devlerinden birisi olarak biliniyor. Çinli teknoloji devi de gösterilen bu ilgiyi karşılamak için sürekli yeni model akıllı telefonlarını da piyasaya sürüyor.

Markanın bu noktada piyasaya sürmeye hazırlandığı son modellerden birisinin de Xiaomi Mi Mix 2 akıllı telefonları olduğu biliniyor. Yeni amiral gemisi akıllı telefonları olacak olan modellerin ne gibi özelliklere sahip olacağı konusunda ise sonunda yeni bilgiler paylaşılmaya başlandı.

Xiaomi Mi Mix 2 Üst Seviye Akıllı Telefonlar Olacak

Yeni seri akıllı telefonların öncelikle tasarımlarıyla ilgili belli başlı detaylar ortaya çıkmış durumda. İlk gelen bilgilere göre akıllı telefonun bu seride de çerçevesiz bir model olarak geleceği belirtiliyor. Tamamen çerçevesi bir model olacak olan akıllı telefonun ekran gövde oranının ise bir önceki seriye göre çok daha fazla olması beklentiler arasında. Tamamen ekranla kaplı bir ön yüzey gelme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu belirtelim.

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix 2 akıllı telefonları hakkında ortaya çıkan yeni detaylarda ise telefonların Snapdragon 835 serisi işlemcilere sahip olacağı konuşulmakta. İddialara göre yeni seri işlemciler 3 farklı model ile beraber gelecek. İlk modelde 4 GB RAM bellek miktarı kullanılacak. Ara model olarak gösterilen bir diğer modelde ise telefonun 6 GB RAM bellek miktarına sahip olması gündemde. En üst model olarak gösterilen Xiaomi Mi Mix 2 akıllı telefonlarında ise 8 GB RAM bellek kullanılacak.

AMOLED Ekranlarla Gelecek İddiası

Sadece sistemsel değil bunun dışında belli başlı ekran özellikleri de ortaya çıkan akıllı telefonun 6.4 inç phablet modellerinden biri olması beklentiler arasında. 2K çözünürlükte AMOLED ekran panelleriyle gelecek Xiaomi Mi Mix 2 akıllı telefonlarının 13 MP değerinde ön ve 19 MP değerinde arka kamera barındıracağını da ekleyelim. Tüm bu detaylarıyla şimdiden ilgi toplayan akıllı telefonun ne zaman çıkış yapacağı ve fiyatının ne kadar olacağı ise Xiaomi’nin tanıtımında sonra kesinlik kazanacak.