mi max 3 kablosuz sarj 1 1

Xiaomi Mi Max 3 için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi’nin Mi Max serisinin yeni amiral gemisi olacak olan Mi Max 3 için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Son ortaya çıkan bilgilere göre Mi Max 3‘de 18:9 en-boy oranına sahip olan, tahminen de 7 inç büyüklüğüne sahip bir ekranın kullanılacağı tahmin ediliyor. Kamera olarak ise arka bölümünde Sony‘nin IMX363 sensörüne sahip çift kameraya ve 5500 mAh‘lik bir bataryanın kullanılacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkmıştı.

Qi standardının yer alacağı tahmin edilen Mi Max 3‘de Snapdragon 660 kullanılmasından dolayı yüksek bir performans sunmayacaktır ancak arkasında çift lensi bir kamera sistemi bulunacak. OmniVision OV2281 modülüyle Iris tarama yapabileceği de belirtilen telefonun, kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkması bekleniyor. Çift SIM Kart, microSD yuvası, kızılötesi sensör ve NFC gibi diğer teknik detayları bulunan Mi Max 3 özellikleri ile rakiplerinin karşısında yer alacak.

mi max 3 kablosuz sarj

XDA Developers‘da yer alan geliştiricilerin, MIUI Keyguard uygulamasını incelemesi üzerine ortaya çıkan detaylar arasında ise Kablosuz şarj işlemi ile ilgili detayların yer alması üzerine, Mi Max 3‘de kablosuz şarj özelliğinin de geleceği tahmin ediliyor.