Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 Resmi Olarak Açıklandı

Akıllı telefon dünyasında başarılı markalardan biri olan Xiaomi, yeni akıllı telefonlarını da bir bir tanıtmaya başladı. Markanın bu noktada yeni seri akıllı telefonları olmasının yanı sıra, markanın phablet serilerinin de yeni üyesi olacak olan Xiaomi Mi Max 2 serisi de ortaya çıktı. Kısa süre önce özellikleri de ortaya çıkan yeni seri akıllı telefonların bu kez ise resmi açıklaması yapıldı. İşte detaylar.

Phablet modelleri için beklenen serilerden biri olan Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefonlarıyla ilgili olarak her geçen gün yeni bir detay daha ortaya çıkıyor. Yeni seri akıllı telefonların özelliklerinin ortaya çıkmasının ardından bu kez Xiaomi Mi Max 2 modelinin çıkış tarihi ortaya çıktı. Bu kez iddialar ya da testlerde değil doğrudan tanıtım tarihi resmi açıklamayla beraber ortaya çıktı. Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefonları için yapılan resmi açıklamada tanıtım tarihi için önümüzdeki hafta, 25 Mayıs tarihi gösterildi. Önümüzdeki hafta içerisinde tanıtılacak olan modelin zaten birçok özelliği de netlik kazanmış durumda.

Xiaomi Mi Max 2 Nasıl Özellikleri Olacak?

Tanıtımı 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan akıllı telefonun beklenen özelliklerinin arasında ilk olarak yenilenmiş Snapdragon işlemcileri öne çıkmakta. Snapdragon 660 işlemci serisiyle beraber gelecek olan akıllı telefonların, bunun yanında Adreno 506 grafik birimine sahip olacağı da açıklanmıştı. 2.2 GHz hız değerine kadar çıkabilen işlemcilerin beraberinde 4 GB RAM bellek miktarının da gelmesi serinin orta sınıf için en ideal modellerden biri olacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi Max 2

6.4 inç ekranıyla phablet modelleri içerisinde göreceğimiz yeni akıllı telefonların daha ne gibi özellikleri olacağı ise tanıtımla beraber tam olarak ortaya çıkacak. Kullandığı geniş ekran nedeniyle en çok ekran teknolojisinin nasıl olacağı merak edilen akıllı telefonların OLED ekran mı yoksa LCD ekran mı tercih edeceği de bu şekilde kesinlik kazanacak. Şimdilik sadece bu sınırlı özellikleri bilinen Xiaomi Mi Max 2 akıllı telefonlarının geri kalan tüm detaylarını ve mevcut sistemlerini öğrenmek için detaylı açıklamaları yapılacağı da kesin. Bakalım yeni seri ne kadar fiyatla alıcı bulacak? Özellikleri neler olacak?