Xiaomi Mi CC9 Beyaz 1

Xiaomi Mi CC9 Beyaz Edition Görüntüleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi CC9 pazara 2 Temmuz’da ulaşacak. Ancak piyasaya sürülecek tarihte açıklanacak çok şey olduğunu düşünmüyoruz. Bugünlerde tüm detaylar sızıyor. Bugün, cihazın üçlü arka kurulumunda 32MP selfie kamera ve 48MP sensörle birlikte gönderileceğini onayladık. Ayrıca, sızdırılmış bir perakende paketi Mi CC9’un daha fazla detayını ortaya çıkardı. Şimdi Xiaomi CC ürün müdürü Lao Wei, akıllı telefonun beyaz renkli versiyonunu ve beyaz renk varyantını ve arka tasarımını onaylayan bir resmini paylaştı.

Xiaomi Mi CC9 Beyaz

Xiaomi Mi CC9 Beyaz Edition

Mi CC9’un beyaz sürümü, mavi, mor ve pembe tonlarını yansıtan degrade bir yüzeye sahiptir. Yeni görüntü aynı zamanda telefon cihazının tasarımının ilk bakışını da veriyor. Ayrıca, resim telefonun dört bir yanında da kavisli olduğunu ortaya koyuyor. Mi CC9’un arka kabuğu, sol üst köşeye yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumu ile donatılmıştır. Söylentilere göre, cep telefonu AMOLED ekran ve ekran altı parmak izi tarayıcı ile gelecek. Bu, akıllı telefonun arkasında neden parmak izi kesintisi olmadığını açıklıyor.

Görünüşe göre, cihaz bir SIM kart yuvası gibi görünen bir tepe üzerinde bir 3.5mm ses girişi ile birlikte geliyor. Akıllı telefonun sağ kenarı, Volume Rocker ve Power Button için bir ev işlevi görür. Xiaomi’nin CEO’su Lein Jun’un paylaştığı bir başka görüntü daha alt kısımda iki hoparlör ızgarası arasına yerleştirilmiş USB-C portunu gösteriyor. Lei Jun bunun trend belirleyici bir akıllı telefon olduğunu söylüyor.