xiaomi mi 9 tasarimi ortaya cikti shiftdelete akilli telefon 1 1

Xiaomi Mi 9 Taleplerinde Dev İlgi Görüyor!

Çinli teknoloji devlerinden biri olan Xiaomi Mi 9 akıllı telefon satışlarında büyük ilgi görüyor.

Çinli şirket, yeni çıkan akıllı cihazını yani Mi 9 telefonu hayranlarına sunmak için sıkıntı çekiyor. Ancak bu sıkıntı kötü bir sıkıntı değil. Cihazın satışı başladığı andan itibaren 53 saniyede tükendi.

Çinli şirket önceden cihazlarını ayarlasa da talep çok olduğu için yetiştirme konusunda sorun yaşıyor. Dün Xiaomi tarafından hafta sonu satışın olacağını belirtti.

xiaomi mi9

Bugün öğlen 12’de ve akşam 8’de satışlarını tekrar gerçekleştirdi. Ancak stoklar yine hızlı bir şekilde tükendi. Öğle saatlerinde Xiaomi genel müdürü Gao Ziguang tarafından yapılan açıklamada, Mi 9 talebin yoğun olduğunu ve şirketin elinden geleni yaptığını belirtti.

Mi 9 akıllı cihazın hem fiyat konusunda hem de  özellik konusunda Mi tutkunlarının dikkatini fazlasıyla çekti. Xiaomi de böyle bir duruma hazır değildi ve tedariği genişletmek için çaba içerisinde olduğunu belirtti. Lin Bin tarafından daha önceden üretim hattı denetlenmişti ve Mart ayının sonuna kadar 1 milyondan fazla sevk gerçekleştirmek için çaba göstereceklerini açıklamıştı.