mi 9 1 1

Xiaomi Mi 9, 20 Şubat 2019’da tanıtılacak!

Xiaomi’nin kısa bir süre sonra tanıtması beklenilen amiral gemi telefonu hakkında ciddi bir bekleyiş devam ediyor. Firma paylaşmış olduğu bir poster ile Mi 9 modelinin 20 Şubat tarihinde tanıtılacağını duyurdu.

2019’un en çok beklenen amiral gemi modeli için az bir süre kaldı. Şirketin an itibariyle paylaşmış olduğu Mi 9 posteri cihazın 20 Şubat’ta tanıtılacağını işaret ediyor.Bu yılın en çok beklenen modellerinden biri hiç şüphesiz Xiaomi Mi 9. Firmanın yeni amiral gemisi hakkında bazı sızıntıları sizlere aktarmıştık. Bugün ise Xiaomi Mi 9’un tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı. Firma, 20 Şubat tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile yeni modelini tanıtacak.

mi 9

Samsung’da aynı gün tanıtacak

25 Şubat tarihinde başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’ne birçok akıllı telefon üreticisi katılıyor. Ancak Samsung 20 Şubat tarihinde kendi etkinliğini düzenleyeceğini açıklamıştı. Samsung bu etkinlikte Galaxy S10 serisini tanıtılacak. Xiaomi de Samsung ile aynı gün yeni amiral gemisini tanıtacağını açıklamış oldu.

Xiaomi Mi 9 modelinin Snapdragon 855 yonga setinden gücünü alması bekleniyor. Ortaya çıkan Geekbench testinde tek çekirdekte 3158 çoklu çekirdekte ise 11174 puan almayı başarmıştı. Android 9 Pie üzerinde MIUI 10 arayüzü ile gelecek cihazın 27W hızlı şarjdesteğine sahip olması bekleniyor. Firma yetkililerin belirttiğine göre bugüne kadarki en şık Xiaomi telefonu olacak.