Xiaomi Mi 7 1

Xiaomi Mi 7’nin Fiyatı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Çin merkezli Xiaomi’nin yakın zamanda tanıtacağı ana modeli Xiaomi Mi 7’nin  bilgileri bir çok web sitesinde görülmüştü. Şimdi de Xiaomi’nin satıldığı Çin merkezli bir satış sitesinde Xiaomi Mi 7’nin fiyatı ve özellikleri paylaşıldı.

Bilgilerin ortaya çıktığı internet sitesine göre cihazda 6 GB RAM / 64 GB dahili hafıza seçeneği bulunuyor. Fiyatı ise 2,799 Yuan ( Yaklaşık 440 dolar) satış fiyatına sahip; 6 GB RAM / 128 GB dahili hafızaya sahip model ise  3,299 Yuan (520 dolar) satış fiyatına sahip olacak.

mi 7 price

Ortaya çıkan diğer detaylara göre ise, Xiaomi Mi 7’ye  ait olduğu düşünülen bir fotoğraf bulunuyor. Buna göre cihaz ekranında bir çentiği barındıracak.Ayrıca uzun zamandır beklenen ekrana entegre parmak izi okuyucusu,3D yüz tanıma’ya da yer verilecek. Ekran 5.6 inç büyüklüğünde ve OLED panele, Plus modelinin ise 6.1 inçlik ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

Xiaomi Mi 7’nin Snapdragon 845 yonga setine sahip olacağı, 6 GB RAM’e sahip olacağı, 3340 mAh bir bataryasının olacağı tahmin edilirken, Qi kablosuz şarj teknolojisinin de kullanılacağı düşünülüyor.

Resmi bir açıklama olmasa da Mi 7’nin 23 Mayıs’ta satışa çıkması bekleniyor.