gsmarena 003 1

iPhone X benzeri Xiaomi Mi 6X’in fotoğrafları sızdırıldı

Xiaomi Mi 6X’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdırıldı. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Xiaomi Mi 5X’in bir üst modeli olacak akıllı telefon, iPhone X’e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Fotoğraflara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi 6X’in iki adet fotoğrafı sızdırıldı. Akıllı telefonun ön ve arka panelinin açık bir şekilde görülebildiği fotoğraflar, Çin’de faaliyetlerini sürdüren sosyal paylaşım platformu Weibo üzerinden paylaşıldı. İşte fotoğraflar:

Xiaomi Mi 6X

Fotoğraflardaki cihazın tasarımı net bir şekilde görünüyor ve Xiaomi’nin bu seride Apple’ı kopyalamaya devam ettiği söylenebilir. Mi 5X’in yeni modeli olan akıllı telefon, iPhone X’e oldukça benzeyen tasarım detaylarına sahip. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Mi 5X de iPhone 8 Plus’ı andıran bir tasarımla karşımıza çıkmıştı.

Xiaomi Mi 6X özellikler

  • 8 çekirdekli (4 adet 2.2 GHz Cortex-A73, 4 adet 1.8 GHz Cortex-A53) Surge S2 yonga
  • Mali-G71 MP8 GPU
  • 5.99 inç ekran boyutu
  • 18:9 ekran formatı

Sızıntılardan elde edilen bilgilere göre akıllı telefonun özellikleri bu şekilde olacak. Ancak hem bu görsellerin, hem de donanımsal özelliklerin doğru olup olmadığı henüz belli değil. Xiaomi’nin yeni modelini MWC 2018 etkinliğinde tanıtacağı düşünülüyor.