Xiaomi Mi 6 1

Xiaomi Mi 6 Akıllı Telefonları Ülkemizde Satışa Çıkıyor

Teknoloji devlerinden biri haline gelen Xiaomi, kısa süre önce yeni seri akıllı telefonları olan Xiaomi Mi 6 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Fakat her zaman olduğu gibi Xiaomi Mi 6 akıllı telefonları da ülkemizde piyasaya sürülmedi. İlk aşamada hemen her serisi ülkemizde geç satışa sunulan Xiaomi akıllı telefonlarının yeni modeli ise sonunda ülkemizde de satışa çıkıyor. İşte detaylar.

Xiaomi Mi 6 akıllı telefonları birçok markanın akıllı telefonundan daha üstün bir sistemle kullanıcıların karşısına çıktı. İlk olarak telefonlarda yer alan tasarım detayları, ardından çift kamera gibi ayrıcalıklar epey bir beğeni toplamış ve yeni seri akıllı telefonlar çok tutulmuştu. Amiral gemilerinin yeni rakibi olarak gösterilen Xiaomi Mi 6 akıllı telefonlarının tüm bu sistemleriyle beraber birkaç ay önce satışa çıktığını görmüştük. Avrupa pazarında da satışa çıkan yeni seri akıllı telefonların şimdi ise Türkiye’de satışa çıkacağı açıklandı.

Xiaomi Mi 6

Xiaomi Mi 6 Özellikleri ve Fiyatı

Öncelikle Xiaomi Mi 6 akıllı telefonlarının özelliklerini hatırlamak gerekiyor. Snapdragon 835 serisi işlemcileriyle üst segment akıllı telefon modellerinden biri olan Xiaomi Mi 6, bunun dışında 6 GB RAM bellek miktarıyla da epey bir ilgi toplamakta. Üst segment akıllı telefon modelleri içerisinde yer alan bellek miktarıyla beraber ise iki farklı hafıza seçeneği sunuluyor.

64 ve 128 GB depolama alanı seçenekleriyle gelen akıllı telefonun ekran kısmında ise 5.15 inç ekran kullandığını belirtelim. IPS LCD ekran teknolojisine sahip olan Xiaomi Mi 6, ekran çözünürlük kısmında ise Full HD çözünürlük değerine yer veriliyor. Kamera kısmında da 12 MP değerinde çift arka kamera özelliği bulunan Xiaomi Mi 6, ön kısımda ise 8 MP kamera kullanıyor.

Tüm bu özellikleriyle beraber ülkemizde de satışa çıkacak olan Xiaomi Mi 6 akıllı telefonlarının ülkemiz satışı ise 1999 TL olarak açıklandı. Hepsiburada üzerinden ve birkaç farklı site üzerinden daha satışa çıkan telefonların ön siparişlerinin ise 15 Haziran’da başlayacağı belirtildi. Şimdilik bunun dışında renk seçenekleri belli değil.