xiaomi e kitap 1

Xiaomi: E-Okuyucu Yakında Sunulacak

Son basında çıkan haberlere göre, üretici Xiaomi, önümüzdeki hafta resmen başlatılacak olan kendi e-okuyucusunu geliştirdi. Raporlar yeni bir fotoğraf tarafından beslendi.

Xiaomi E-Kitap Okuyucu

E-okuyucular hakkındaki büyük çalkantılar artık sona ermiştir ve müşteriler, farklı üreticilerin ürettiği sayısız cihaz arasında seçim yapabilir;

e-okuyucu

Xiaomi E-okuyucularının şimdi ortaya çıkmış bir görüntü yayınlandı. Bunun en azından gelecek hafta açıklanması gerektiği beklenmekte. Resim, en azından fiziksel anahtarlar olmadan ortaya çıkan nispeten basit bir e-okuyucu gösteriyor. Her zamanki gibi, cihazın kenarı biraz daha geniş olacak.

Tipik biçimde yaklaşık sekiz inç olan bir model beklenmekte. Bir duyuru yapılıp yapılmayacağı, şu anda hala Xiaomi’nin bir e-okuyucu üzerinde çalıştığı konusunda belirsizdir, ancak şirket Kasım 2018’de çoktan onayladı. Spesifik olarak, cihaz zaten 2017’de geliştirmekteydi, ancak şimdiye kadar üreticinin portföyüne uymuyordu.

E-Kitap Okuyucu Ne Anlama Geliyor?

Bir e-kitap okuyucu, daha iyi e-kitap olarak bilinen dijital kitapları ve süreli yayınları okumak için taşınabilir bir elektronik cihazdır. E-kitap okuyucu normalde asgari güç harcayarak uzun saatler boyunca çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Çoğu e-kitap okuyucu, ekranları için e-mürekkep teknolojisine güvenir. Bu terim aynı zamanda bir e-kitap cihazı ve bir e-okuyucu olarak da bilinir.