698206 720 1

Xiaomi Black Shark 3’ün Çıkış Tarihine Az Kaldı

Xiaomi oyuncu telefonu olarak karşımıza çıkacak olan bu modelin çıkış tarihine çok az kaldı. Geekbench testinde aldığı yüksek puanlar sayesinde Xiaomi Black Shark 3 çok söylenecek gibi görünüyor.

Xiaomi Black Shark 3

2018 yılında oyuncu telefonu olarak karşımıza çıkan telefonları görmeye başlamıştık. Razer, Xiaomi, Asus gibi markalar oyunculara yönelik telefonlarını piyasaya sunmuştu. Firma, oyun konusunda elini hızlı tutmak için Black Shark serisine yeni bir üyeyi kısa bir süre içinde ekleyecek.

Black Shark 3, Geekbench’in tek çekirdek testinden 3494 puan ve çoklu çekirdek testinden 11.149 puan alarak başarıya ulaşıyor.

698206 720

Peki Xiaomi Black Shark 3’ün Özellikleri Nelerdir?

8 GB RAM ve 1.78 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon yonga seti ile karşımıza çıkacak olan Black Shark 3‘ün oldukça güçlü bir performans ile alıcıların dikkatini çekeceği kesin gibi görünüyor.

Tasarım bakımından iyileştirmeler ile sunulmasını beklediğimiz Black Shark 3, kutusundan Android 9.0 Pie sürümü ile ortaya çıkacak.

Şimdilik elimize geçen bilgiler bunlardan ibaret. Görünüşe göre firma, bu model için yine özel soğutma sistemi tasarlayacaktır. Oyun açısından ilgililere ne gibi deneyimler sunacağı ise oldukça merak konusu.