Xiaomi Amazon Flipkart Redmi Note 4 Hindistan 1

Xiaomi, 48 saat içerisinde 1 milyonu aştı, Dakikada 300 telefon sattı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, Flipkart ve Amazon üzerinden Hindistan’daki bir etkinlik sırasında tam 48 saat içerisinde 1 milyon satış rakamlarını aşmayı başardı.

Xiaomi tarafınca kısa süre önce yapılan bir açıklamada, şirket her geçen gün büyüdüğünü ve kullanıcıların Xiaomi üzerinde tüm ürünlerden memnun olduğu belirtildi. Bunla beraber şirket sözlerine şunları da ekledi. “Bu başarı, bizim için bir ilk. Bu bakımdan Xiaomi, Hindistan ve Hintli birçok müşterimiz için bir km taşı” dedi.

Tam olarak 5 gün sürmesi beklenen bu etkinliğin ilk 2 günü bitmiş bulunuyor. 2 gün içerisinde ciddi bir başarıya imza atmayı başaran Xiaomi, tam bir dakika içerisinde 300 akıllı telefon satışı yaptı. Bunla beraber Çin’li şirket yapmış olduğu bu satış rakamlarıyla tüm dikkatlerini üzerine çekerken adını büyük şirketlerin arasına kazıttı.

Anlaşmalara Rağmen En Yüksek Kâr Oranı Xiaomi’de

Amazon perakendecisi birçok modelde sorun yaşadığını belirtirken, Flipkart tarafında ise, en fazla Redmi Note 4 satıldığını belirtti. Satın alımlarda perakendecilerin yapmış olduğu kampanyalar ve kullanıcılar arası anlaşmalarda dikkatlerden kaçmadı. Elbette en fazla kâr oranı Xiaomi’de kalıyor.

Son olarak, ekinlikte yer alan ve en fazla satış yapan telefon markasının Xiaomi olduğu bir gerçek.