xboxone 1

Xbox One’a Önemli bir Güncelleme Paylaşıldı

Microsoft’ oyun sektörüne verdiği önemi bir süredir gözler önüne serdi. Bu kapsamda kendisine ait olan oyun konsolu Xbox One’a da güncellemeler paylaşmakta. Konsol yapısında değişikliği de beraberinde getiren güncellemeler ile gelen özellikler neler?

Xbox One Güncellemesi ile Neler Değişiyor?

Yeni güncelleme ile birlikte; Microsoft detaylı bir hediye sistemini de kullanıcıların hizmetine de sunmuş olacak. Öyle ki artık kullanıcılar satın aldıkları oyunları hediye etmek istediğinde; istedikleri kişinin mail adresini girerek hediye olarak o oyunu iletebilecekler. Bunun için hediye etmek istenen oyunu karşı tarafın mail adresini girerek satın alınması yeterli olacak.

Güncelleme ile birlikte sisteme yeni bir dosya yönetim özelliği de gelecek. Bu özellik ile beraber kullanıcıların DLC ve ek paketleri anında indirmesi sağlanacak.

Kullanıcıların ayarlarını da daha iyi saklanmasının sağlanacağı bir diğer yenilik ise; kullanıcıların oyunlar ve genel konsol ayarlarını, konsol üzerinde değil de bulut sunucu üzerinde saklanmasını sağlayan bir özellikte eklenmiş olacak. Böylelikle konsol değiştirseniz de ayarlarınız yeni konsola hızlıca adapte edilmiş olacak.

Tüm bu özelliklerin bulunduğu final sürümü yayını için beklenen açıklama ise henüz paylaşılmadı. Bunun için Microsoft’un vereceği bilgileri takip ederek sizler ile paylaşacağız.