Xbox One X sizintisi sinirli Project Akrep Surumu oneriyor
Xbox One X Controller Front Dark Gray

Xbox One X sızıntısı sınırlı ‘Project Akrep Sürümü’ öneriyor

Microsoft’un henüz daha merakla beklenen Xbox One X konsolunun ne zaman ve nerede ön siparişe çıkacağı hakkında bir bilgiyi, bu hafta sonu Gamescom tarafından bildirileceğini ifade etti. Ancak bazı ayrıntılara göre konsolun sürpriz bir sürümü hakkında listeler şeklinde hızlı bir sızıntıya uğradığı görülüyor. Xbox bir X Projesi Akrep Sürümü olarak gelecek. Şuan için iki Alman toptancı sitesi tarafından canlı şekilde görüntülenen ve bunlardan biri listeden kaldırılırken ilk kex XboxDynasty.de tarafında tespit edildi.

Microsoft’un bir tanıtım yapmasını beklemek zorunda kalacağımızı belirtelim. Fakat Project Akrep adında gelen sürüm, denetleyicinin ve konsolun önündeki akrep logosuna sahip bir Xbox One X’in orijinal kod adına saygı göstererek gelecek. Akrep sürüm’deki donanım özel bir kişiselleştirme görmüş olabilir. Denetleyici ve rengiyle sınırlı kalmadan hatlarıda standart bir sürüme göre daha ince dokunuşlara sahip.

Xbox One X sızıntısı sınırlı Project Akrep Sürümü öneriyor1

Yinede Almanca konuşamıyorsak da, Mediamarkt’taki satış sayfasında Akrep Sürümü’nü hayranları için belli bir süre gösteriyor gibi duruyor. Eğer bu durum doğruysa orijinal Xbox One başlıyor olabilir.