XBOX ONE X PHIL SPENCERA GORE FCC ONAYI ALMISTIR

XBOX ONE X, PHIL SPENCER’A GÖRE FCC ONAYI ALMIŞ

Microsoft, E3 2017’deki Xbox One X’ın tüm detaylarını açıkladı. En güçlü yeni ev video oyun konsolu 7 Kasım’da piyasaya çıktı. Xbox One X, FCC onayına sahip olmadığı için ön sipariş için mevcut değildi henüz. Şimdi onay tamamlandı.

Xbox Business Başkan Yardımcısı Phil Spencer, Xbox One X’in tüm onayları aldığını söyledi. Bu açıklama, Twitter’daki Xbox One X ön siparişleri hakkındaki bir soruyu yanıtladı . “Planımız bunun için hazırlanmış ve tüm onaylar duyuruun tüm bilgilerle birlikte başlatılmasıyla gerçekleştirilmiş ve artık çok uzun sürmeyecek” dedi.

Ne anlama geliyor?

Microsoft şu anda Xbox One X için ön sipariş vermeye hazırlanıyor . Şirket ön siparişi perakende ortaklarıyla koordine etmek zorundadır. “Çok fazla olmayacak” ifadesinin ne kadar uzun süreceğini belirlemek zordur. Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2017 video oyunu şovu için günler veya aylar içinde olabilir.

Bugüne kadar Amazon , Target , Walmart ve Best Buy Xbox One X ürün sayfalarını yayınladı. Walmart , MSRP’den her zamanki gibi 99 sentten tıraş olan Xbox One X’i 499 dolara satacak.

Xbox One X ön siparişini kaçırmamak için:
Android ve iOS için şimdi I4U News tarafından ücretsiz Tracker uygulamasını indirin . Uygulamayı hızlı bir şekilde bulmak için “i4u” ile uygulama mağazalarında arama yapabilirsiniz.

Ana ekranda bulunan Xbox One X listesindeki “Beni Bilgilendirin butonuna” tıklayarak uygulamayı tıklayın. Bu kadar. Tracker uygulaması ayarlanır ve unutulur.

Xbox One X ön sipariş için hazır olduğunda veya satmaya başlarsa, akıllı telefonunuzda bir bildirim alırsınız. Stokta konsolu bulunan mağazadaki Xbox One X’i satın almak için bildirime dokunun. Bu, beklenen konsolların her ikisi de mevcut olduğunda haberdar edilmenin en hızlı yoludur.

Xbox One X piyasadaki en güçlü konsol bu sonbaharda olacak. Microsoft, Xbox One X’in diğer konsoldan% 40 daha fazla güç aldığını iddia ediyor.

En güçlü konsol:

8 çekirdekli özel AMD CPU, Xbox One X’i destekleyen oyunlar için 4K’da geliştirilmiş AI, gerçek dünya ayrıntıları ve daha düzgün etkileşimler getirmek için 2.3GHz hızında saat hızına sahiptir. Bugüne kadar açıklanan Xbox One X gelişmiş oyun serisi Forza Motorsport’u 7, Super Lucky’s Tale, Hırsızlar Denizi Teknik Alfa, Crackdown 3, Decay 2 Devlet, Madden NFL 18 Standard Edition ve Orta Dünya: Shadow of War.

Xbox One X’in temel özellikleri, 8GB flash bellek, 12GB GDDR5, 1TB HDD, 4K UHD Blu-ray Disk sürücüsü, HDMI 2.0b, AMD FreeSync, DTS 5.1, Dolby Digital 5.1, ATHM, Bluetooth, Çift bantlı Wi- Fi ve IR Blaster.

Xbox One X’in donanım bileşenleri pahalıdır ve kenar boşlukları Microsoft’un yeni Xbox için ücretlendirdiği 499.99 dolarlık perakende fiyatıyla ufak bir tırnak içindir. Microsoft, üst düzey Xbox’a büyük miktarda ek kalmayacak. Xbox One X’in piyasaya çıkması olasılığı çok düşük. Xbox One X’in ön siparişini vermek Xbox One X’in ilk sahipleri için zorunlu olacak.