World of Tanks 1.0 1

World of Tanks Tamamen Yenilendi

World of Tanks’a gelen 1.0 güncellemesi ile ses ve grafikler tamamen değiştiriyor

En popüler oyunlar arasında yer almayı başarmış olan World of Tanks bugün almış olduğu büyük güncelleme ile neredeyse baştan aşağı yenilendi.

Core grafik motoruyla, oyunun grafiklerini tamamen yenileyen Wargaming, bu güncelleme için uzun süredir çalışılıyordu. Güncelleme ile birlikte gerçekçi görsellik, tamamen revize edilen 29 savaş alanı, yeni seslerin yanında ilk kez görücüye çıkan Buzul (Glacier) haritasıyla oyunu başka bir boyuta taşımayı başarıyor.

Intel’le işbirliği ile geliştirilen Core grafik motoru için 2 yıl çalışıldı. Gelen güncelleme ile birlikte oyun en son grafik işlem ve  render  teknolojilerinden faydalanabilecek.

Güncelleme ile İlgili Yapılan Açıklamalar

World of Tanks PC Oyun Geliştirme Direktörü Milos Jerabek konuşmasında: “Update 1.0, oyunun üzerine oturduğu temel teknolojileri baştan aşağı elden geçirip şirket içinde geliştirilen Core grafik motorunu devreye sokuyor, Bu sayede oyunun çıtasını bambaşka bir boyuta yükseltmemiz ve World of Tanks’i daha uzun yıllar oyuncularımız için keyif veren bir deneyime dönüştürmemiz mümkün olacak.” dedi.

Intel Cooperation Geliştirici İlişkileri Direktörü Michelle Chuaprasert ise: “Intel olarak PC oyun dünyasındaki teknolojik  inovasyonun  daima arkasında durmaktan dolayı gururluyuz.  Wargaming tarafından geliştirilen yeni grafik motoru sayesinde World of Tanks 1.0, PC oyunculuğunda yepyeni bir dönemin başladığına işaret ediyor” dedi.