wolfenstein-2-trailer-gamepaty

Wolfenstein 2 The New Colossus Çıkış Videosu Yayınlandı

2017 yılının merakla beklenen oyunları arasında yer alan Wolfenstein 2 The New Colossus önümüzdeki haftalarda raflardaki yerini alacak. Satışa çıkmadan önce çıkış videosu yayımlanan oyuna gelin hep birlikte bakalım.

FPS oyun türünün emektarlarından bir tanesi olan Wolfenstein, Bethesda ve Machine Games sayesinde yeniden can buldu. Oyunu baştan sil mantığı ile tekrardan oyun severlere sunan firma serinin ilk oyunu olan Wolfenstein The New Order ile mükemmel bir çıkış yakaladı. Serinin devamı olan Wolfenstein 2 The New Colossus’ın ise raflardaki yerini almasına birkaç gün kaldı.

27 Ekim tarihinde Xbox one, PlayStation 4 ve PC platformlarında sunulacak olan oyunun çıkış videosu yayımlandı. Videoya genel manada bakacak olursak videonun içeriği çıkacak oyundan çok eski oyunların kolajından oluşmakta.

İşte Oyunun Videosu:

Efsanevi Wolfenstein oyunu kaldığı yerden devam ediyor. İlk oyunu oynayanların hatırlayacağı üzere oyunun finali Nazi kuvvetlerinin en önemli isimlerinden olan Deathshead’i başarılı bir şekilde yok ederek oyunu tamamlamıştık.

İkinci oyunda ise bu suikastin yankıları ile çınlayan bir ortamda bulacağız kendimizi ve kendimizi bir anda Nazi işgali altındaki Amerika’da bulacağız. Amerika’da Nazilere karşı örgütlenmiş olan gruplarla birlik olup ülkeyi Nazi işgalinden kurtaracağız.