Antivirus Yazilim 1

Windows İçin En İyi 3 Taşınabilir Antivirüs Yazılımı

Bu yazıda, Windows işletim sisteminde kullanılabilecek en iyi ücretsiz taşınabilir Antivirus yazılımlarını paylaşacağız. En iyi şey kurulum olmadan çalışabilmesidir. Yani, en iyi taşınabilir antivirüs yazılımı 2019 listesine bir göz atın.

Norton Power Eraser

Norton, güvenlik dünyasının önde gelen isimlerinden biri ve herkes bunu biliyor. Norton’dan gelen Norton Power Eraser, inatçı virüs, kötü amaçlı yazılım veya bilgisayardaki diğer tüm güvenlik tehditlerini algılayabilen ve kaldırabilen hafif ve taşınabilir bir yardımcı programdır. Daha ilginç olanı, dosyaları ve klasörleri, imza tabanlı algılama motoru tarafından taranması için Symantec’e gönderen bir ‘İtibar Taraması’ özelliğine sahip olmasıdır. Bu nedenle, Norton Power Eraser, şu anda kullanabileceğiniz en güçlü taşınabilir Antivirüs yazılımıdır.

Antivirüs Yazılım

Comodo Cleaning Essentials

Comodo Cleaning Essentials, virüs ve zararlı yazılımlardan kurtulmak için güçlü bir çözüm arayanlar için mükemmel bir seçim olabilir. Taşınabilir virüsten koruma aracı, kötü amaçlı yazılım, virüs ve diğer güvenlik tehditlerini Windows bilgisayardan bulup kaldırabilecek kapasitededir. Daha ilginç olan, Comodo Cleaning Essentials’ın gerçek zamanlı güvenlik raporları sağlamak için Comodo’nun bulut tarayıcılarıyla bütünleşmesidir. Yani, Comodo Cleaning Essentials, şu anda kullanabileceğiniz en iyi başka bir taşınabilir güvenlik aracıdır.

Comodo Cleaning Essentials

Avira PC Cleaner

Avira, güvenlik dünyasında bir başka lider isim ve herkes bunu biliyor. Avira PC Cleaner, Windows işletim sistemi için mevcut en iyi ve kullanımı kolay taşınabilir kötü amaçlı tarayıcılardan biridir. Avira PC Cleaner ile ilgili en güzel şey temiz ve iyi organize edilmiş görünen kullanıcı arayüzüdür. Taşınabilir bir tarayıcı olduğundan, kolayca bir USB Sürücüsünde taşınabilir. Daha az sistem kaynağı tüketir ve neredeyse tüm güvenlik tehditlerini tarayabilir ve kaldırabilir. Bu yüzden, Avira PC Cleaner kesinlikle şu anda kullanabileceğiniz en iyi taşınabilir virüs tarayıcıdır.