Windows 10 Fall Creators Update 1

Windows 10 İçin Son Güncelleme Fall Creators Update’in Çıkacağı Tarih Açıklandı

Windows 10 için yayınlanan güncellemelerin sonuncusu ve en fazla sayıda değişiklik yapılan Windows 10 Fall Creators Update’in tarihi, IFA 2017’de açıklandı.

Microsoft Windows 10 özelinde yıl içinde yaptığı güncellemelerin yanında işletim sisteminde yapacağı köklü değişiklik için zamanlamayı netleştirdi. Microsoft Creators Update ismini verdiği güncellemeyi Berlin’de düzenlenen IFA 2017 etkinliğinde duyurarak güncellemenin 17 Ekim tarihinde yayınlanacağı açıkladı. Bu geliştirici güncellemelerinin sonuncusunun olacağı da ayrıca belirtildi.

Microsoft Creators Update ile Neler Gelecek?

Gelecek güncelleme ile beraber ağırlıklı olarak sanal gerçeklik üzerine olacağı belirtilirken; bir yandan da , 3D Paint sistemleri, Remix ismi verilen 3D çizim aracı ve Windows Holographic üzerine olacağı belirtildi.

Sanal gerçeklik teknolojilerine odaklanan Microsoft, Windows Mixed Reality, Bulut teknolojisine kolay dosya gösterimi sağlayan OneDrive Files On-Demand ve Fluent Desing uygulamalarının da Windows 10 Fall Creators Update’te geleceği açıklandı.