fall-creators-update

Windows 10 Fall Creators Güncellemesi Geliyor!

Microsoft’un son işletim sistemi Windows 10 için 17 ekimden itibaren Fall Creators güncellemesini tüm kullanıcılarına sunacak.

Yeni güncelleme ile birlikte işletim sisteminde Fotoğraflar uygulaması yer alacak. Bu uygulama sayesinde tüm fotoğraflarınızı dilediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz. Bu program sayesinde farklı fotoğraf editleme programlarına olan ihtiyacınız ortadan kalkacak. Fotoğraf uygulamasının yanı sıra Story Remix uygulaması ile mükemmel sunumlar hazırlayabileceksiniz.

Yeni sürümle birlikte sanal gerçeklik özellikleri bir kat daha artacak olan işletim sistemi sayesinde teknolojiyi güncel olarak takip edebileceksiniz. Ancak bu özelliği kullanabilmek için uyumlu bilgisayara sahip olmanız gerekmektedir.

Microsoft geçtiğimiz günlerde Paint uygulamasını teknolojinin tozlu raflarına kaldırdığını açıklamış ardından Paint 3D uygulamasını duyurmuştu. Bu uygulama ile birlikte artık 3 boyutlu çizimler yapabilecek ve bunları 3 boyutlu olarak görmenize olanak sağlayacak.

Güvenlik Arttırıldı

Son zamanlarda adından sıkça bahsedilen ve birçok internet kullanıcının mağdur olduğu Fidye yazılımları için firma aynı bir güvenlik sistemi oluşturdu. Gelecek güncelleme ile bu güvenlik sisteminin ne kadar etkili olacağı ilerleyen günlerde belli olacak gibi. Ayrıca Edge web tarayıcısı geliştirilerek kullanımı kolaylaştırıldı.