wiko fiyati 1

Wiko: Avrupa Akıllı Telefon Üreticisi Daha Fazla Güncelleme Vaat Ediyor

Wiko, Google’ın güncelleme kurallarına daha fazla bağlı kalmak ve en az iki yıl boyunca “popüler cihaz güncellemelerini” sunmak istiyor. Wiko View 3 ve Wiko View 3 Pro yakında şirketten iki yeni telefon da alacak.

Wiko: Akıllı Telefonlar Daha Fazla Güncelleme Almalı

Wiko, Avrupa’da bulunan son akıllı telefon üreticilerinden biridir. Rekabet ile rekabet edebilmek için şirket şimdi biraz daha sıkı bir güncelleme planı uyguladı. Önümüzdeki telefonlar için Wiko View 3 ve Wiko View 3 Pro, Android için en az iki yıl güvenlik güncellemesi olacak. Yazılımın güncellemeleriyle nasıl göründüğü hala belirsiz. Sonuçta, geçerli yıl için yeni modeller Android 9 Pie ile teslim edilecek.

Wiko telefon

Zaten yayınlanan akıllı telefonlar için güvenlik yamaları daha düzenli görünmelidir. Yılın ikinci çeyreğinde, bazı durumlarda iki yıldan daha uzun bir süre önce başlatılan cep telefonları da dahil olmak üzere, son yılların neredeyse tüm ürün yelpazesi için büyük bir güvenlik güncellemesi yapıldı.

Wiko’nun açıklamasında: “Bir Google ortağı olarak, Wiko’nun, 2018’de Wiko’nun portföyünün bir parçası olan Android Oreo akıllı telefonlarının piyasaya sürülmesinden bu yana güvenlik yamalarını düzenli olarak güncellemesi istendi. 2017’de piyasaya sürülen eski modeller bile Wiko’yu güncellemeye devam ediyor. ”

Planlamada İki Yeni Wiko Akıllı Telefonu

Barselona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde Wiko iki yeni akıllı telefon gösterdi. Wiko View 3 ve Wiko View 3 Pro için bir fiyat veya çıkış tarihi için üretici ancak yorum yapmadı.