whatsapp fatura indirim 1

WhatsApp’tan Elektrik Faturanı Gönder, İndirimi Kap!

WhatsApp üzerinden elektrik faturasının fotoğrafını tedarikçi firmaya gönderen kişilere indirim yapılacağı belirtildi.

Serbest tüketici müşterisi olacaklara yeni bir hizmet daha geldi. Sepaş Enerji‘nin 0532 575 5 186 numarası üzerinden WhatsApp’ta elektrik faturasının fotoğrafını gönderen kişiler birçok bilgi alıp indirimli elektrik faturası fırsatlarından faydalanıyorlar. Gerçeğe dönüşen birçok yenilikle beraber müşterilerin hayatları daha çok kolaylaşıyor. Serbest tüketici yeniliklerinden faydalanmak isteyen elektrik kullanıcıları artık WhatsApp üzerinden indirim kazanacak.

Nasıl Göndereceğim?

Sepaj Enerji müşterisi olacak müşterilerin bu hizmetten tam olarak faydalanabilmesi için 0532 575 5 186 numaralı hatta WhatsApp üzerinden elektrik faturanızı göndermeniz yeterli oluyor.

Faturanızın görselini gönderdiğinizde serbest tüketici hakkında bütün sorular mesaj yoluyla öğrenilebilecek. İndirimli elektrikten yararlanmak için koşullar sağlanmalı ve Sepaj enerji müşterisi olunmalıdır. Bu hizmet ciddi anlamda ülkemizde daha önceden olması gereken bir hizmetti. Yinede bugün bile böyle bir hizmetin tüketicilere sunulması oldukça güzel bir haber olarak karşımıza çıkıyor. Bakalım ilerleyen günlerde daha farklı hizmetler çıkacak mı? Bekleyip göreceğiz. Fatura indirim tutarı ise bilinmiyor. Büyük ihtimal orana karşılık bir indirim söz konusu olacaktır.