Whatsapp Mesage Remove 1

WhatsApp’ta Silinen Mesajları Nasıl Okursun? Sorusuna Yanıt Bulundu!

WhatsApp’dan gönderdiğiniz mesajların gönderdiğiniz kişi  görmeden silindiğinde doğal olarak okunamadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir android uygulama ile WhatsApp’ta sildiğinizi düşündüğünüz mesajların okumasının  yolu bulundu. İşte detaylar.

Aktif kullanıcı sayısı ile dünyanın en büyük mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın ekim ayı içinde getirmiş olduğu yenilik ile gönderilen mesajlar belli bir süre içinde ve alıcı taraf görmeden silinebiliyor. Ancak bu geliştirme ile de silinen mesajları merak edenler tarafından, silinen mesajları nasıl okurum sorusuna yanıt bulundu. Bulunan bir android uygulama ile silindiğini düşündüğünüz mesajlar karşı taraftaki kişi tarafından bu uygulama ile okunabilir.

Android Jefe’nin ortaya çıkardığı yöntem ile kullanıcılar okumadan önce silinen mesajların görülmesini sağlıyor ancak bu yöntemin bazı kısıtları var. Çalışma mantığı gereği Android işletim sistemi mesaj bildirimlerini sakladığından buradan silindiği düşünülen mesajlar görüntülenebiliyor.

Silinen Mesajları Hangi Uygulama ile Görülebilir ?

Android 7.0 Nougat’da çalışan yöntem için Nofitication History isimli uygulamanın kullanılması ile mesajların ilk 100 harfi en azından şimdilik  görülebiliyor.

NOT: Bu yöntemin kullanımı ile doğacak hatalar veya mobil cihazınıza bazı zararlar gelebileceğini ayrıca hatırlatmak isteriz.