whatsapp 1

WhatsApp’ta gönderilen mesajlar silinebilecek

WhatsApp kullanıcılarının yanlışıkla gönderdikleri mesajlar artık silinebilir olacak. WhatsApp şimdiye kadar hizmet açısından hepimizi tatmin etmeye çalışmış olsa bile böyle bir hizmeti daha erken getirmesi bekleniyordu. Yeni özellik elbette yanlışıkla göndermiş olduğumuz gönderileri silmek için geliyor. İşte WhatsApp’tan bu özellik için açıklama geldi.

WhatsApp için İptal Butonu Gelecek!

WhatsApp için beklenen yeni özelliğin kısa süre içerisinde teste sunulacağı açıklandı. İlk gelen bilgi ise @WABetaInfo isimli kullanıcı üzerinden Twitter’dan geldi. Aslında bu bilginin doğruluğu ciddi anlamda tartışılacak bir durum değil. Sebebi ise WhatsApp bunu tam olarak kullanıcılara açıklamamış olsa bile sinyallerini uzun zamandır veriyordu. Açıklamalarda ise gönderim yapılan mesajın 5 dakika kadar bir süre içerisinde silme butonuyla silinebileceği iddia edildi. Ancak test aşamasında olan WhatsApp için 5 dakika yerine istediğimiz zaman iptal edebiliriz.

whatsapp gonderilen mesaji geri silme

Bunun yanı sıra yanlışıkla göndermiş olduğunuz mesajlarınızı silmek için çok fazla yorulmanıza gerek yok. Nasıl iptal edebilirim diyecekler için, WhatsApp bir tane iptal butonu koyacak ve böylelikle kolay bir şekilde istenilen mesajın iptali gerçekleşecek. Ancak belirtelim ki, karşıdaki kişi mesajınızı görmeden silerseniz daha görmeyebilir, fakat mesajını karşıdaki kişi gördüğü an silme durumu gerçekleşse bile çoktan görüldüğünden pek bir faydası olmayacak gibi duruyor.