WhatsAppin iOS platformuna yeni guncelleme geldi

WhatsApp’ın iOS platformuna yeni güncelleme geldi!

WhatsApp’a yeni bir güncelleme daha. Kısa süre önce Android için gelen iki yeni özellik şimdi de iOS kullanıcıları için aktif şekilde kullanıma geçti. İşte detaylar!

WhatsApp kısa süre önce Android kullanıcıları için yeni bir güncelleme sunmuş ve her şekilde dosya transferine izin veriyordu. Yeni gelen güncelleme PDF ve Word dosyalarının yanı sıra tüm formatta dosyaların hatta APK’nın bile gönderilmesine olanak sağlamıştı. Bu güncelleme ile WhatsApp dışında başka bir uygulamanın kullanmasına gerek kalmazken, kullanıcılardan olumlu tepkiler gelmeye başladı.

Sohbet sabitleme ve her formatta dosya gönderimi geldi!

İşte Android’e gelen bu yeni güncelleme dün gece iPhone ve iPad kullanıcıları içinde geldi. iOS platformuna gelen yeni güncellemeyle beraber WhatsApp kullanıcılarıda artık birçok farklı formatta dosya gönderimi yapabilecek. Dosya transferi yapmak için tek yapmanız gereken + işaretine tıklamak ve belge seçeneğine dokunmak olacak. Bir yandan ise Android’e kısa süre önce sohbet sabitleme özelliği’de gelmişti. Yeni güncellemeyle beraber iPhone’lara da bu sohbet sabitleme özelliği geldi.

Eğer sizlerde sohbet sabitlemek istiyorsanız yapacağınız şey çok basit. Konuşmanızı sağa doğru kaydırın ve ortaya çıkan sabitleme seçeneğine bir kez dokunun. Daha sonra sohbet sabitlenecektir.