siri whatsapp teknoekip.com 1

WhatsApp’a yeni güncelleme geldi

Apple kullanıcılarına yeni bir WhatsApp güncellemesi daha geldi. Yeni gelen güncelleme iPhone ve iPad sahiplerini ilgilendiriyor. Bundan böyle asistan Siri WhatsApp’tan gelen mesajları sesli bir şekilde kullanıcıya okuyabilecek.

Tüm dünyada oldukça popüler olan WhatsApp, kişisel ve grup halinde mesajlaşmalara izin verirken, iOS platformuna yeni bir güncelleme daha sunuyor. Özellikle son zamanlarda iPhone kullanıcıları için temele dayalı değişikliklere giden WhatsApp, bu sefer çok daha kararlı bir şekilde geliyor.

teknoekip whatsapp güncelleme
İlk olarak belirtelim ki, kullanıcıların profillerinde ciddi bir değişiklik göze çarpıyor. Uygulamanın içeriğinde ciddi değişiklikler olmasa bile görünüm bakımından büyük değişikliğin olduğu fark ediliyor. Güncellemeden önceki görünümü ve sonraki görünümü aşağıdaki resimden görebilirsiniz.

Bir yandan ise iOS 10.3 ve üstü kullanıcılar için gelen bu yeni güncellemeye birlikte Siri uyumluluğu tam anlamıyla sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu bakımdan Apple’ın sürekli gündemi meşgul eden akıllı asistanı Siri, WhatsApp’tan size gelen mesajları sesli bir şekilde okuyabilecek.

Elbette kullanıcılara yeni güncelleme başta gizlilik konusunda şüphe uyandırmış olsa bile, bu yeni güncellemenin özellikle araç kullanan kullanıcıların dikkatini dağıtmadan araç içerisinde bile mesajları duymasına neden olacak.

whatsapp ios güncellemesi teknoekip.com

Gelen yeni güncelleme hakkında detaylar!

iOS kullanıcıları için gelen yeni WhatsApp güncellemesinin boyutu 90MB olurken 2.17.20 güncellemesiyle beraber ekran üzerinde ki birden fazla durumu tek seferde seçip yönlendirme ve silme gibi işlemleri uygulayabilirsiniz. Ayrıca gelen güncellemede Farsça desteğinde yer aldığı belirtildi.

TeknoEkip BundleHaber Üyesidir. Bundle’da Bizi Takip Etmek İçin Tıklayın!