whatsapp 1 1

WhatsApp’a Onaylı Profil Özelliği Geliyor!

Sosyal Medya platformlarında her geçen gün artan kopyalanmış profiler nedeni ile oluşturulan onaylı profil özelliği şimdi de WhatsApp’a geliyor.

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Whatsapp’da yeni bir özellik getirilmek üzere hazırlıklar devam ediyor. Whatsapp’ı günümüzde bir çok kişi ve İşletme kolay ve etkin bir iletişim aracı olarak kullanmakta. Bireysel mesajlaşmanın yanında şirketlerde ellerinde bulundurdukları müşterilerinin telefon numaraları ile Whatsapp üzerinden müşterileri ile iletişime geçiyor.

WhatsApp tarafından geçtiğimiz yıllarda İşletmeler için geliştirmelerin yapılacağı duyurulmuş; WhatsApp’ın bireyler için ücretsiz olacağı; İşletmeler için ise ücretli olarak kullanılacağı açıklamasında bulunulmasına rağmen sonrasında bir gelişme hakkında bilgi alınamamıştı.

whatsapponayliprofil

Windows Phone platformunda yer alan Beta sürümünde fark edilen bir özellik ile bu durum değişti. Yapılan değişiklik ile beraber WhatsApp, işletmeler için çalışmalarına onaylı profiller ile başladı. Böylelikle WhatsApp bireysel kullanıcıları, işletmeler ile iletişime geçmek istedikleri zaman, direkt şirketin onaylı WhatsApp profiline mesaj gönderebileceği bir geliştirme yapıldı.

Muhtemelen yeni gelecek olan güncelleme ile beraber; işletmeler WhatsApp‘da onaylı hesap işareti ile koruma altına alınacak. KOBİ işletmeleri için gelecek olan bu özellik, iOS, Android ve Windows Phone platformlarında önümüzde ki yıl’dan itibaren kullanıma sunulacak.