WhatsApp’a Harika Bir Özellik Geldi!

Facebook çatısı altında ki WhatsApp’ın yeni güncellemesinde iOS kullanıcılarına Instagram ve Facebook desteği geliyor.

Anlık mesajlaşma uygulamaları içinde en popüler olan WhatsApp’ın son güncellemesi ile birlikte iOS kullanıcılarına yeni bir güncelleme paylaşıldı.

Son dönemde WhatsApp’a gelen önemli yenilikler arasında yer alan YouTube videolarına destek vermesi ile kullanıcılar WhatsApp’ı terk etmeden YouTube videolarını izleyebiliyor. Bu güncelleme kullanıcılar tarafından olukça beğenilince, şimdi de WhatsApp’a Instagram ve Facebook videoları için destek özelliği getiriliyor

Artık WhatsApp kullanıcıları uygulama üzerinden gönderilen YouTube, Instagram ve Facebook videolarını da uygulamadan çıkmadan izleyebilecekler.

Ayrıca resim içinde resim özelliği ve gruplar için yeniliklerinde yer aldığı  güncelleme, Avrupa kullanıcıları için de yeni bir kullanıcı anlaşmasını da getiriyor.

iOS’a gelen güncellemede başka ne gibi yenilikler var?

Sesli mesaj kayıt özelliği daha iyi hale getirildi.

Avrupalı Apple kullanıcılarına, uygulamayı kullanma yaş sınırı getirildi. Artık uygulamayı kullanmak için 16 yaşından büyük olduklarını kabul etmek zorundalar.

iOS kullanıcılarının karşılarına çıkan WhatsApp’a kayıt sayfasının tasarımı yenilendi.

Yöneticisi olduğunuz gruplarda diğer yöneticilerin yetkilerini alabileceğiniz özellik getirildi.

Grup gizlilik ayarları kullanılıp grup konusu, simgesi, açıklaması gibi özellikleri kimlerin düzenleyeceğini belirleyebilirsiniz.