WhatsApp

Whatsapp’a Bahsedenler Özelliği Geldi!

Bugün dünya da en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yapılan güncellemelerle yeni özellikler çıkarmaya devam ediyor!

Sesli ve görüntülü, sesli mesajlaşma yazılı mesajlaşma hizmetleri sunan WhatsApp, İOS kullanıcıları için bir yeni güncelleme yapıldı.

Whatsapp’ın yayınlanan güncellemesinin sürüm notunda hata düzeltmeleri ve bazı iyileştirmede yazsa da yeni bir özellik meydana gelir.

Bahsedilen Özelliği Yayımlandı!

Whatsapp 2.18.20 sürümü ile beraberinde Whatsapp “bahsedilen” özelliğine kavuştu. Bu özellik ile kullanıcılar, herhangi bir grup sohbetinde etiketlendiği tüm mesajlarını ‘Bahseden’ butonu ile görüntüleniyor.

Mesela bir grup sohbeti yaptığınızda birikmiş mesajınız olsa da bu buton ile mesajlarınızı teker teker gözden geçirmez yalnızca etiketlendiğiniz mesajlar görünür.

Bu güncelleme sayesinde spam mesajlarını engellemeyi amaçlayan yöntemleri içeren kodlar ile güncellemeyle temizlemiş durumdadır. Grup sohbet sohbetinde ‘grup bilgisi’ ekranında, gruptaki kişileri arayabilmemiz için de bir arama butonu yerleştirildi. Grup bilgisi ekranında, bundan sonra grup yöneticiler en üstte yer alacak!