WhatsApp Webe Durum Guncellemesi Ozelligi Geldi

WhatsApp Web’e Durum Güncellemesi Özelliği Geldi

Facebook sadece mobil platformda yer alan Hikayeler’i  yayınlamış olduğu yeni güncellemeler ile artık WhatsApp Web’e de getirmiş bulunuyor. Kişi listenizdeki durum güncellemeleri bundan böyle WhatsApp Web platformunda da görünecek.

WhatsApp Web’de sağ kısımda yer alan butonlara gelen durum güncellemesine basarak, kendi durumlarınızı güncelleyebilir veya arkadaşlarınızın durumlarını görebilirsiniz. Ancak şimdilik mobil platform’dan paylaşımın yapıldığını belirtelim.

WhatsApp şuan için mesajlaşma servisleri arasında birinci olduğu kesin. Yaklaşık olarak günde 250 milyondan fazla kişi tarafından kullanılmakta ve bu rakam tam olarak neyin ne durumda olduğu anlatabilecek durumda. Ayrıca Instagram’ın hikayeler kullanım oranı da 250 milyonu aşmış durumda.

Bu bakımdan WhatsApp’ın kullanım oranına bakarsak Facebook’un uygulamaya daha fazla bileşen veya özellik katması her geçen gün daha fazla artıyor. Şuan için sorunsuz bir uygulama olan Whatsapp’ın daha fazla deneyim sunması ilerleyen günlerde daha fazla artacak.